Programe te Sherbimeve Komunitare dhe te Zhvillimit

Fotografi nga Bathorja

Bathorja eshte pjesa me e varfer e Tiranes. Nje Task Force prej 12 OJQ eshte duke punuar me komunitetin e zones per zhvillimin e kesaj zone. Ka plane per permiresime ne kushtet e arsimit,social-ekonomike dhe te sherbimit shendetesor. Puna ka filluar1000 njerez jetojne ne ish-stallatKjo grua po qendron mbi ujrat e zeza. Ne zone nuk ka sistem kanalizimeshUji i puseve nuk eshte i paster dhe eshte i ndotur nga ujrat e zeza
Ky kontenjer eshte perdorur si qender shendetsore deri para pak kohesh. Sot banoret e lagjes 6 ne Bathore kane nje qender te re shendetsore.Anetare te komunitetit dhe perfaqsues te OJQ-je ne nje mbledhje te perbashket per te diskutuar mbi programet e tyre.
Femijet e Bathores shpresojne ne nje te ardhme me te mire

AMURT (Albania), P.O. Box 1706, Tirana, Albania
Tel: (355) 42 26825, fax: (355) 42 74691, mobile: 038 2029527

This page posted on September 10,1999. Copyright 1999 Ananda Marga Universal Relief Team (Albania)