Programe te Sherbimeve Komunitare dhe te Zhvillimit

Si mund te na ndihmoni ne punen tone ?
Shqiperia eshte nje nga vendet me te varfera te Europes dhe ndihma jote mund te sjelle nje ndryshim

Kushton vetem 6 US$ ne muaj mbajtja e nje femije ne kopeshtin tone. Ky investim i vogel ne te ardhmen e Shqiperise eshte nje nga gjerat me te mira qe nje person mund te beje.

Ne menyre te ngjashme me kete nje kredi tipike e programit tone te mikro-kreditit eshte rreth 280$

Ne ju ftojme te bashkoheni me ne, ne punen tone per te ndertuar nje shoqeri te shendoshe ne Shqiperi. Ne pranojme donacione monetare si dhe materiale te ndryshme (materiale shkollore, lodra, libra per femije etj). Donacionin tuaj mund ta specifikoni, ose jo, se per cfare doni qe te perdoret (kopeshti i femijeve ose mikro-kredi).

Me poshte jepen detajet ne lidhje me banken tone per donacionet monetare. Ne qofte se keni pyetje ne lidhje me kontributin tuaj ne projektet tona, ju lutemi ne shkruani ne amurt.al@amurt.net 

 

 
Transferimet Bankare behen ne llogarine

AMURT Albania
American Bank of Albania
Rr. Ismail Qemali 27
P.O. Box 3818
Tirana
Account # 1004031801

SWIFT: USALALTR

List of correspondent banks for remittances in US$

  1. Chase Manhattan, NY, Acct. # 400921545
  2. American Express, NY, Acct. # 737312
  3. CitiBank NA Acct. 36143257
  4. Commerzbank AG, Frankfurt, Acct. # 400870419900

 

AMURT (Albania), P.O. Box 1706, Tirana, Albania
Tel: (355) 42 26825, fax: (355) 42 74691, mobile: 038 2029527

This page modified on March 29, 2001. Copyright 2001 Ananda Marga Universal Relief Team (Albania)